2020 - Sørlandet, Lista og Telemark,  Norge,  Norge > Sørlandet,  Norgesturer,  Reisebrev fra Norgesturer med bobil,  Reisebrev i bilder,  Reisetips

Sørlandsidyll i Homborsund med bobil

Noen stjålne fridager i sommer, i kombinasjon med litt jobb kan gi gode sommerminner når turen går til Homborsund med bobil. Turen startet i Larvik onsdag ettermiddag med full fart mot Homborsund med bobil til Breivik Camping hvor vi hadde reservert plass for 2 døgn. Der ble det en herlig sommerdag på det blide Sørlandet. Sol og sommer, is og jordbær – kan det bli bedre?

Dette var starten på en liten rundtur på sørlandet med besøk i Homborsund, Lista, Nordsjøveien fra Farsund til Egersund, Sirdal og Lifjell. En runde i Agder og Telemark, med sommeridyll, strender, fjell og fjord.

Les reisebrevene fra alle dagene i dene bobilferien til Sørlandet i 2020!

KNA veien som går til Breivik Camping var ikke av det bredeste slaget!
Vi fikk en plass på gressplenen – uten strøm, men med bærbært solcellepanel klarer vi oss fint uten tilknyttet strøm når solen skinner.
Stranden på Breivik Camping i Homborsund.
Det blåste en del, så det var nesten ingen på stranden den dagen vi var der.
Utsikt inn mot stranden og Breivik Camping.
Deilig campingfrokost – loff med jordbær og sukker. Litt sundt og veldig godt.
Det litt under 2 km å gå inn til Hoborsund brygge hvor nærbutikken ligger like ved. Tips: På nærbutikken har de verdens største kuleis…
På hyttebesøk i Homborsund – en koselig liten rød hytte med utsikt.
Utsikten fra hytta – mot Sørlandets skjærgård.
En liten stille vik nedenfor hytta, kort vei fra Breivik Camping.

Etter 2 netter, og 1,5 dag i Homborsund med bobil, hadde vi kost oss med familie, middag med utsikt fra hytta og testet det å lage middag til 5 fra 2 bluss i bobilen! Det funket godt – og vi rakk å spise ute før skyene kom og det fine sommerværet forsvant.

I morgen reiser vi videre mot Lista på nye eventyr.

Bobilhilsen fra Anne Bente

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 Shares
Share
Pin
Tweet