Favorittreiser med bobilen

Heisann, så gøy at du fant veien hit til Bobilreiser, en reiseblogg for bobilentusiaster.

Her får du tips om turer og annet som er relevant for livet med en bobil.

Vår bybobil, en Pøssel Roadcruiser
Vår bybobil, en Pøssel Roadcruiser

Selv kjøpte vi oss vår første bobil høsten 2018 – en Pøssel Roadcruiser, såkalt bybobil.

Vi har alltid likt å reise, både til nære og fjerne reisemål, og med bybobilen vår skal vi reise enda mer framover og dele opplevelser og tips med deg som leser bloggen. Spesielt reisetips med bobil, erfaringer på veien, bobilparkeringer, fricamping og campingplasser. Og skrive om alt vi lærer underveis som bobileiere.

Se også reisebloggen min – Favorittreiser

Favorittreiser - en reiseblogg
Min andre reiseblogg – Favorittreiser

I tillegg til denne bobilbloggen har jeg også en reiseblogg om reisemål i hele verden. Småturer, fjellturer, bilferier, standferier og byferier. Der skriver jeg om reisemål fra nær og fjern – fra turer i nærområdet til turer til Maldivene og USA. Vi har reist mye i Norge og Europa, og jeg deler mine egne reiseopplevelser for å inspirere leserne.

Sjekk gjerne ut min blogg om ulike reisemål i verden – Favorittreiser.

På Favorittreiser har jeg fokus på å gi tips om reisemål generelt og på Bobilreiser har jeg fokus på å gi tips som er direkte knyttet til bobilen.

Hva er egentlig en favorittreise?

Fjelltur med utsikt på Vestlandet.
Fjelltur med utsikt på Vestlandet.

Min favorittreise er alltid den reisen jeg er underveis på. Livet er en reise og jeg nyter hvert minutt.

Jeg har egentlig ingen favorittreisemål, men elsker å reise til nye steder og bobilen gir oss en unik mulighet til å utforske Norge og Europa. Noen steder gir uforglemmelig inntrykk, men alle reisemål har sin unike personlighet. Det handler om å være tilstede og se det som er rett foran nesen  – der du er – og glede deg over det. Derfor skriver jeg også om både de små og de store reisemålene.

Bobilreiser – skrevet for deg som elsker friheten med bobil

Frihet med bolbil!
Frihet med bolbil!

Jeg deler kun tips som jeg og min familie har erfart. Skriver kun om reisemål som jeg faktisk har vært på – og gir tips basert på egne opplevelser. Bobilreiser er ikke sponset og alle tekster er helt nøytrale og jeg har ingenting å tjene på noen av reisebeskrivelser annet enn at jeg liker å skrive og dele reiseerfaringer.

Alt som skrives på bloggen er skrevet av undertegnede, og bildene er tatt av enten meg eller min familie og kan ikke kopieres uten min tillatelse.  Men del gjerne innlegg eller legg igjen en kommentar.

Hvem er jeg som skriver denne bloggen?

Reisebloggeren bak Bobilreiser - Anne Bente Hauge
Reisebloggeren bak Bobilreiser – Anne Bente Hauge

Jeg har alltid likt å reise, og har drømt om den store verden der ute helt siden jeg var en liten jente. Det førte til at jeg allerede som 18 åring reiste på Interrail og flyttet til Frankrike for ett år. Siden har jeg reist mye både i Norge, Europa og USA – samt noen turer til Afrika og Asia.

Jeg har jobbet 15 år i reiselivet, blant annet med å legge opp reiseruter og turopplegg i hele Europa for grupper og har mange år som produktsjef i Color Line bak meg. Jeg har også jobbet online i mange år, blant annet med egen nettbutikk, som tekstforfatter og frilansjournalist og liker å formidle med tekst og bilder!

Nå jobber jeg med online markedsføring og online kursvirksomhet og har en jobb jeg stortrives i.

Denne bloggen, Bobilreiser og min reiseblogg Favorittreiser, driver jeg på fritiden min kun fordi jeg har lyst til det.

Jeg liker å reise, ta bilder, skrive, sette opp hjemmesider og formidle online, da hva er vel da bedre enn å skrive reiseblogg?

Det er veldig hyggelig om du legger igjen en liten hilsen dersom du har hatt nytte av et av innleggene eller har tips å dele med meg og leserne av bloggen.

Du kan også komme i kontakt med meg ved å sende mail til annebentehauge – alfakrøll – gmail.com.

Velkommen en blogg om favorittreiser med bobilen.

Håper du liker det du leser og blir inspirert av reisetipsene du får i mine reiseblogger.

Reiseblogger for bobilreiser
Anne Bente Hauge- reiseblogger for bobilreiser

PS!
Bildet på toppen av bloggen er tatt på Atlanterhavsveien en vindstille dag.
Bildet nederst i bloggen er tatt på den Gamle Strynefjellsveien (bilen er ikke vår).

 

0 Shares
Share
Pin
Tweet