En enkelt middag i bobilen. Rask å lage på et enkelt bobilkjøkken med to bluss. Og den er garantert velsmakende hvis du liker pasta og pølser (hvem liker ikke det?). Du trenger kun 4 ingredienser for å lage denne retten, og litt krydder! En kjele og en stekepanne.
Det tar bare 10-15 minutter å lage denne middagen i bobilen.
Middag i bobilen – Ostegratinert ravioli med tomatsaus og pølser.
Dette trenger du for å lage Ravioli med tomatsaus og pølser.
For 2 personer:
1 pakke med fylt ravioli (eller annen fylt pasta)
1 pakke med tomatsuppe (jeg foretrekker med urter/mozarella e.l)
3-6 pølser
Revet ost
Provencekrydder
Slik lager du retten i bobilen på to bluss:
Kok opp vann og lag suppen etter pakkens anvisninger, men bruk litt mindre vann enn beskrevet – ca 4,5 dl istedet for 5 dl, og lag tomatsuppen.
Når tomatsuppen er nesten ferdig blander du inn raviolien (sjekk koketiden for disse – det er ofte bare 2-3 min.)
Del opp pølsene i biter og stek i en stekepanne. Har du rester av sopp, bacon eller annet kan du også bruke dette.
Når pølsene er ferdig stekt heller du over suppen med raviolien, og blander godt.
Dryss over revet ost og legg lokk på stekepannen. (har du ikke lokk på stekepannen, kan du legge alt over i en gryte med lokk istedet)
Sett gassblusset på lav varme og la den kose seg 5-10 minutter til osten er smeltet.
Dryss over provencekrydder eller annet urtekrydder som du liker (pizzakrydder, oregano e.l.)
Middagen serveres gjerne sammen med en blandet salat og litt baguette eller godt brød.
Bon Appetit i bobilen!
Vi spiste vår ravioli med tomatsaus og pølser på bobilparkeringen på Röd Hönö – på øygruppen Öckerö utenfor Gøteborg.
Vi har parkert bybobilen for kvelden ved lystbåthavene på Röd Hönö.