2020 - Høstferie til Vestlandet,  Norge,  Norge > Østlandet,  Norgesturer,  Reisebrev fra Norgesturer med bobil,  Reisebrev i bilder,  Reisetips

Med bobil til Beitostølen på høsten

Første dagen av høstferien 2020 gikk med bobil til Beitostølen. Vi visste ikke hvor vi skulle når vi reiste hjemmefra, da det var meldt dårlig vær nesten over hele Sør-Norge. Men vi skulle først kjøre vår studentdatter til Oslo, og så ble første mål satt når vi kjørte ut av Oslo. Vi bestemte oss for å ha Beitostølen som dagens mål.

Alle reisebrevene som beskriver hver dag i denne 6 dagers høstferien med bobil på Vestlandet kan du leser her!

Fra Oslo til Beitostølen med bobil

Turen fra Oslo med bobil til Beitostølen gikk via Hadeland og Randsfjorden, på veier vi ikke hadde kjørt før. Vi tok et lunsjstopp på Hadeland Gjestgård, og kunne nyte utsikten mot fine Høstfarger langs Randsfjorden og på veien opp forbi Fagernes til Beitostølen.

Vi parkerte bobilen på Beitostølen Camping

På Beitostølen ble det bobilparkering på campingplassen. Der var det laget flere fine og nye plasser som gjør det enkelt for oss med bobil å dra til Beitostølen. Fra bobilplassen kunne se ned på en av Beitostølens beste restauranter. Vi fikk bestilt bord og kunne nyte et nydelig måltid i rustikke og koselige omgivelser.

Til tross for mye regn, ble det en fin tur med fra Oslo til Beitostølen denne første feriedagen.

I morgen er planen å kjøre over Valdresflye og videre mot Vestlandet.

Takk for følget 🙂

Bobilhilsen fra Anne Bente

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 Shares
Share
Pin
Tweet