Camping i Tyskland,  Camping og bobilparkeringer,  Favoritt

Bobilparkering i Goslar på vei gjennom Tyskland

Goslar er et fint sted for et stopp på bobilferie i Tyskland
Det er alltid hyggelig å kunne ta middagen i slike omgivelser – gamlebyen i Goslar.

Vi har sjekket ut bobilparkering i Goslar, og den vakre gamle bydelen. Med bobil på fart gjennom Tyskland, er det greit å få med seg noe hyggelig å finne på når bobilen er parkert. Goslar er et slikt sted – en vakker og historisk by som også har et trygt og greit sted å parkere bobilen nær sentrum. Faktisk var bobilparkeringen i Goslar helt gratis!

Her finner du Goslar - nesten midt i Tyskland

Goslar ligger et lite stykke sør for Hannover og passer fint for et stop på vei gjennom Tyskland. Kun en liten avstikker fra A7, som mange kjører som transportetappe gjennom Tyskland.

Sjekk ut reiseruten for vår 19 dagers bobilferie i Europa hvor Goslar var et av stoppene underveis.

Goslar er en koselig by som er verdt å besøke på bobilferie i Tyskland
Goslar er en koselig by som det er hyggelig å tilbringe en ettermiddag.

Goslar er like stor som en middels norsk by, men der stopper likheten. Det var bare å ha kameraet klar for å ta bilder, for hele byen var full av vakre bindingsverkshus og detaljer. Dette er et sted hvor du bare kan rusle rundt, gate opp og gate ned, et smug om gangen for å ta inn de historiske inntrykkene. Med mange restauranter, isbarer, benker og parker er det også enkelt å slenge seg nedpå for å ta en hvil eller bare nyte utsikten.

Les mer om vårt besøk i vakre og historiske Goslar her!

Bobilparkering i Goslar nær sentrum

Bobilparkering i Goslar
Bobilparkeringen er lett å finne og skitingen er det ingen tvil om – her er det lov å parkere med Bobil.

I Goslar er det to bobilparkeringer (ut fra det vi fant i ulike bobilapper), som begge ligger i gåavstand inn til gamlebyen.

En bobilparkering i Goslar ligger rett nord for byen – Parkplatz Fullekuhle Goslar. Der var det noen ledige plasser på når vi kom fram på ettermiddagen og det er både en ordinær parkeringsplass og bobilparkering. Det er godt merket hvor det er plasser beregnet for bobiler og det er skyggefult under trærne. Enkelte av plassene heller litt, så da er det kjekt å få satt bilen i vater før du setter i gang dusjen.

Det er gratis å stå på Parkplatz Füllekuhle Goslar (juli 2019), men det er heller ingen service å få. Ikke påfyll av vann, ingen tømming og ingen strøm. Men det virket trygt, og med mange bobiler på ett sted samlet står du ikke alene. Det var ca 700 meter å gå til nærmeste supermarked som lå like ved jernbanestasjonen.

Inn til Goslar sentrum og den historiske delen av byen var en ca 10-15 minutters ruseletur.

En annen bobilparkering i Goslar ligger sør for byen, men denne er ofte okkupert av tivoli, markeder eller andre arrangementer.

Bobilblogger i Goslar

Bobilhilsen fra
Anne Bente

…som liker å oppdage nye steder på farta med bobilen.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 Shares
Share
Pin
Tweet