Bobil i Grimstad – Bie Feriesenter

Vi tok turen til Grimstad tidlig i mai. Etter å ha kjørt bomtur til Fevik og stengt campingplass, valgte vi å reise videre til Bie Appartment & Feriesenter i Grimstad som så ut til å ligge bra til for et besøk i Grimstad.

Grimstad sett fra en av høydene over byen.

Det var et godt valg! Plassen var mye større enn vi først hadde trodd, og det var flott bygget opp med tanke på oss bobilister. Vi fikk anvist plassnummer i resepsjonen og fikk en fin plass i solen, med en egen liten gressplen.

Vi kom tidlig, men mange plasser var allerede booket og opptatt. I løpet av ettermiddagen og kvelden var de fleste av plassene fylt opp med bobiler.

Etter en litt avslapning i solen, tok vi oss en tur inn til Grimstad. En liten kilometer å gå, før vi tok runde på flere av byens høyder som ble avsluttet med en is nede ved bryggen.

Dagen ble avsluttet med pizza på restauranten inne på campingplassen, etter en fin dag med sol og en smak av sommer i Grimstad.

Bobilplassen Bie Appartment og Feriesenter

Beliggenhet: I gangavsand fra Grimstad Sentrum. Ca 1 km nord for Grimstad sentrum. En Rema1000 butikk ligger rett ved siden.

Plassen: Flott opparbeidet plass som er god tilrettelagt for bobiler. Her er det tydelig lagt ned mange ressurser for å gjøre det pent på området. De fleste plassene har asfalt for bobilen med «egen» gressplen. Her er det mange plasser (ca 100 bobilplasser), men det er et populært sted med mange forhåndsbestillinger. Eneste minuset er at det er litt støy fra E18 som ligger like ved, men det er en liten bagatell.

Fasiliteter: Strøm, vann og tømming av alle slag. Flere moderne sanitæranlegg og en liten restaurant med inne- og uteservering. Utendørs badebasseng og lekeplasser.

Prisen: Vi var der første helgen i mai 2020 og betalte kr 350 ink. strøm.

Adresse: Arendalsveien 85, Grimstad
GPS: 58°21’01.8″N 8°35’51.3″E

Klikk her for å gå til hjemmesiden til Bie Appartment & Feriesenter

Bobilhilsen fra Anne Bente…

… deilig i solen på bobilplassen på Bie Feriesenter.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 Shares
Share
Pin
Tweet