Samarbeid og promotering

Liker du bloggen bobilreiser.no, og måten vi deler våre erfaringer og tips på? Ønsker du omtale og promotering av din campingplass, attraksjon eller aktivitet mot tusenvis av bobileiere? Vi reiser mye med bobilen og tar gjerne en tur om det passer med vår kalender. Vi reiser primært i helger og skoleferier – hele året.

Dette kan vi tilby for promotering:

1) Søkemotoroptimalisert blogginnlegg på bobilreiser.no
Blogginnlegg blir skrevet basert på våre opplevelser med tips til leserne, tilsvarende de du ser her på bloggen med bilder og beskrivesle av stedet/attraksjonen. Sponsede innlegg vil bli merket som reklame i henhold til norsk lov. For å skrive om ditt sted på bobilreiser.nå må vi selv ha vært på og opplevd stedet vi skal skrive om.

Litt statistikk fra Bobilreiser.no – for perioden mai-august 2022
– ca 21 600 lesere (en økning på 48% fra året før
– ca 58 000 sidevisninger ( en økning på 50% fra året før)

2) Deling av innlegg og bilder i våre kanaler på sosiale medier:

3) Søkemotoroptimaliserte artikler eller tekster for bruk på din egen nettside

Anne Bente Hauge som drifter Bobilreiser.no (primært hobby), er også en profesjonell tekstforfatter som jobber til daglig med digitalmarkedsføring. Hun har tidligere jobbet 15 år i reisebransjen og har erfaring fra å skrive reisebeskrivelser for nettsider og kataloger. Trenger du å oppgradere teksten på siden kan dette også gjøres.

For å skrive tekster som du skal bruke på din egen nettside, må vi ikke ha vært på besøk. Vi trenger da grunnlag tilsendt for å kunne skrive gode søkemotoroptimaliserte tekster. Fortell oss hva du ønsker og be om pris for tekst til egen nettside.

Ta kontakt med Anne Bente på mail: annebentehauge(alfakrøll)gmail.com, eller ta kontakt via DM på Facebook/Instagram.

  • Fortell hva du ønsker og hva du kan tilby for promotering.

NB! Vi holder til i Larvik, så i helger er det begrenset hvor langt vi kan kjøre for nye opplevelser.

NB! Ser du at vi allerede har besøkt ditt sted, og ønsker å dele en artikkel med dine kunder/følgere?

Da er du selvsagt hjertelig velkommen til å dele lenken til vår artikkel på din side eller i dine sosiale medier. Men vi blir glad om du kan sende oss en melding og fortelle at du deler den. NB! Det er ikke lov å bruke tekster/bilder fra oss på din side uten først å ha avtalt med oss. Lenke til bobilreiser.no eller våre kanaler i sosiale medier derimot er helt greit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 Shares
Share
Pin
Tweet