
Ravioli med tomatsaus og pølser
En enkelt middag i bobilen. Rask å lage på et enkelt bobilkjøkken med to bluss. Og den er garantert velsmakende hvis du liker pasta og pølser (hvem liker ikke det?). Du trenger kun 4 ingredienser for å lage denne retten, og litt krydder! En kjele og en stekepanne.
Det tar bare 10-15 minutter å lage denne middagen i bobilen.

Dette trenger du for å lage Ravioli med tomatsaus og pølser.
For 2 personer:
- 1 pakke med fylt ravioli (eller annen fylt pasta)
- 1 pakke med tomatsuppe (jeg foretrekker med urter/mozarella e.l)
- 3-6 pølser
- Revet ost
- Provencekrydder
Slik lager du retten i bobilen på to bluss:
- Kok opp vann og lag suppen etter pakkens anvisninger, men bruk litt mindre vann enn beskrevet – ca 4,5 dl istedet for 5 dl, og lag tomatsuppen.
- Når tomatsuppen er nesten ferdig blander du inn raviolien (sjekk koketiden for disse – det er ofte bare 2-3 min.)
- Del opp pølsene i biter og stek i en stekepanne. Har du rester av sopp, bacon eller annet kan du også bruke dette.
- Når pølsene er ferdig stekt heller du over suppen med raviolien, og blander godt.
- Dryss over revet ost og legg lokk på stekepannen. (har du ikke lokk på stekepannen, kan du legge alt over i en gryte med lokk istedet)
- Sett gassblusset på lav varme og la den kose seg 5-10 minutter til osten er smeltet.
- Dryss over provencekrydder eller annet urtekrydder som du liker (pizzakrydder, oregano e.l.)
Middagen serveres gjerne sammen med en blandet salat og litt baguette eller godt brød.
Bon Appetit i bobilen!
Vi spiste vår ravioli med tomatsaus og pølser på bobilparkeringen på Röd Hönö – på øygruppen Öckerö utenfor Gøteborg.
