Bobilparkering i Halmstad

Det er lange og flotte strender utenfor Halmstad.

Halmstad er kjent for sine vakre strender. Derfor valgte vi å stoppe i Halmstad på vår vei hjem med bobilen fra høstferie i Nederland. Jeg liker å stoppe på steder som har noe mer enn en asfaltstripe å parkere bobilen på, og strendene ved Halstad så ut som et smart valg.

I Halmstad er det mange campingplassene langs den lange sandstranden. Men, siden vi var på tur tidlig i oktober var campingplassene stengt, eller vi fant ingen som var åpne.

Bobilparkeringen i Halmstad ligger ved en småbåthavn litt utenfor sentrum.

Bobilparkering i småbåthavnen i Halmstad

Vi måtte derfor kjøre inn til Halmstad sentrum og til bobilparkeringen nede ved småbåthavnen. Hvis du ikke skal noe annet enn å sove, så funker bobilparkeringen der. Det er plasser med gress eller asfalt, det er utsikt til havnen og det er…. ikke noe annet! Det er ca 15-20 minutter å gå inn til byen, noe som ikke fristet på en småkjølig oktoberkveld. Vi bestilte istedet pizza levert til bobilen, og pizzabudet kjørte seg nesten vill før han fant oss.

Vi fikk pizza levert til bobilen i Halmstad.

Vi hadde nok valgt å bli på en av parkeringene langs stranden hvis vi hadde visst hvordan bobilparkeringen på havnen i Halmstad var. Ved stranden var det parkeringsplasser utenfor de stengte campingplassene. Selv om det var dårlig med fasciliteter og lå et stykke unna byen, så var det noe magisk med strendene ved Halmstad. Jeg skulle gjerne heller våknet og gått tur på stranden, enn å våkne i havnen som lå langt utenfor byen.

Vi fikk også problem med å gjøre opp for oss og betale, fordi automaten var i ustand og uten tilgang til den svenske varianten av «vipps» ble det vanskelig å betale.

Stranden i Halmstad fristet mer en havnen

Neste gang vi velger å overnatte i Halmstad blir det ikke bobilparkeringen ved småbåthavnen, men et sted langs stranden. Aller helst inne på en campingplass hvis de har åpent.

Der borte står bybobilen vår fint parkert når vi besøkte stranden i Halmstad. Vi skulle kanskje blitt værende der?
Magisk lys over stranden når det nærmet seg solnedgang i Halmstad.
Klitter myk gyllden sand på stranden i Halmstad.

Bobilhilsen fra Anne Bente

Bobilblogger som liker strender og natur bedre enn asfalterte havneområder.

Vi stoppet i Halmstad når vi var på bobilferie til Nederland.
Sjekk ut hele reiseruten her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 Shares
Share1
Pin
Tweet